Наем Зали – Арменски културен дом София

Многофункционална зала Крикор Азарян, Арменски културен дом София:

 

Залата е подходяща за провеждане на всякакъв тип културни и масови мероприятия. Размерът на помещението е 15:8 метра (120 кв.м.) и e напълно климатизирано, както за отопление, така и за охлаждане.

Изцяло реновирана през 2017г. залата разполага със следния капацитет, в зависимост от подредбата:

Налични за ползване от наемателите са:

  • 130 комфортни стола;
  • малки и големи мобилни маси;
  • подвижна сцена;
  • роял;
  • мултимедия (проектор с голям екран);
  • висококачествено и мощно озвучаване;
  • високоскоростен безжичен интернет;
  • флипчарт;
  • гардероб/съблекалня;
  • тоалетни и др.

 

При необходимост, посредством портална врата Dorma (ширина на отвора 5 метра) залата може да се разшири допълнително към кафе-библиотека „Агоп Мелконян”, която разполага и с напълно оборудвана и функционална кухня, подходяща за подготвяне на храна и напитки (условията за ползване се договарят допълнително). Настилката на основната зала е висококачествен индустриален мокет, а на кафе-библиотеката естествен лакиран паркет. Достъпът до сградата и залата се осъществява чрез изрично генериран код, уникален за всяко мероприятие. Пушенето в залата е категорично забранено, независимо от типа мероприятие.

 

Цената за наем включва: ползване на залата за съответното време, столове, маси, флипчарт, стандартно озвучаване (без техник), съблекалня, тоалетни. Наемът не включва ползване на проектор/екран, ползване на техник за озвучаване (микрофони и тн). За цената на наема, ЦН към ААПЦ София може да издаде опростена фактура, без ДДС.

Допълнително при запитване могат да бъдат осигурени кетъринг или кафе-паузи, техник за озвучаване и др.

За дългосрочно наемане, както и за регулярно ползване (ежеседмични занимания и др.) е възможно допълнително договаряне на цената.

Договарянето и запазването на залата стават чрез канцеларията на ЦН към АППЦ- София, както и на телефон 0888 242205. За свободни дати и дни, можете да проверите календара на залата и кафето в тази страница.

 

Кафе-библиотека Агоп Мелконян”, Арменски културен дом София:

 

Кафе-библиотеката се намира непосредственo до Многофункционалната зала на Арменския културен дом, като има и топла връзка между двете зали чрез подвижна врата Dorma (отвор 5 метра). Помещението от над 60 кв.м. е подходящо, както за провеждането на неформални срещи и празненства, така и за различни културни мероприятия с ограничен брой публика (литературни четения, малки концерти и други). Подходяща е също така и за малки обучения и семинари, но с по-ограничени възможности за разлика от Многофункционалната зала. В помещението има пиано и базово озвучаване, 40” плосък телевизор, подходящ и за презентации и др. Настилката е естествен лакиран паркет. В кафето пушенето е изцяло забранено, но разполага с малка тераса, която може да се използва за целта.

Цената на наема включва ползване на залата за определеното време, маси и столове, пиано, обикновено озвучаване/музикална уредба (без микрофони и др).

За цената на наема, ЦН към ААПЦ София може да издаде опростена фактура, без ДДС.

Договарянето и запазването на залата стават чрез канцеларията на ЦН към АППЦ- София, както и на телефон 0888 242205. За свободни дати и дни, можете да проверите календара на залата и кафето в тази страница.