Стартираме кампания за доставка по домовете на основни храни и лекарства за възрастни и самотни хора от общността. Провеждането на кампанията е във връзка с извънредните мерки на територията на България за предпазване, ограничаване и преодоляване последиците от разпространението на заразата с вируса на COVID-19 за времето от 13 март 2020 г. до прекратяването на извънредното положение.

☎️ + 359 888 24 22 05

👵 👴 Ако сте пенсионер и нямате близки, моля, не излизайте навън. Обадете ни се, а ние ще набавим вместо вас необходимите продукти.

🧳 💼 Ако не живеете в София и имате възрастни близки, които са сами и се нуждаят от храна и лекарства, потърсете ни. Ние ще се свържем с тях и ще им занесем необходимото, за да не излизат от дома си.

🙋‍♀️ 🙋‍♂️ Към младите: ако искате да помогнете, коментирайте този пост с информация за района, който можете да покриете. Помощта ще се изразява единствено в доставка на поръчаните продукти.

➡️ От изключителна важност за нас като български граждани е да бъдем сплотени и да даваме пример за дисциплина и уважение към работата на институциите.

➡️ Ние сме стара и единна общност, християни и добри и хора. Свързват ни общи ценности на грижа и милосърдие. В този момент по-важно от всичко е да бъдем смирени, разумни и единни.

➡️ Благодарим на лекарите, медицинските сестри, както и на всички професионалисти, които са на пост и помагат на хората, изпълнявайки съвестно служебните си задължения всеки ден. Вашият труд е оценен и Ви благодарим.

🙏 Нека Господ ви дава здраве и сили.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *